Ruhsatta İlginç Adres

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir doktorun otomobilinin ruhsatında adres olarak, “Araştırma Hastanesi Mahallesi, Kadın Doğum Servisi...

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir doktorun otomobilinin ruhsatında adres olarak, “Araştırma Hastanesi Mahallesi, Kadın Doğum Servisi Caddesi” yazıyor.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen düğün töreni ile Ezgi Yıldız ile dünya evine giren Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Doktoru Muhammet Yıldız’ın otomobilinin ruhsatı basın mensuplarının dikkatini çekti. Doktorun otomobilinin ruhsatında adres bölümünde yazan “Araştırma Hastanesi Mahallesi, Kadın Doğum Servisi Caddesi” görenleri şaşkına çevirdi. Doktor Muhammet Yıldız, ruhsatta adresin neden böyle yazıldığını basın mensuplarına anlattı.

Reklam
Reklam

“ÇALIŞTIĞIM YERİ ADRES ANLAMIŞ”

Otomobilini 2008 yılında aldığını ve ruhsat almak için Van’daki trafik bürosuna gittiğini belirten Kadın Doğum Uzmanı Doktor Muhammet Yıldız, “O tarihte evde kalmadığım için verebileceğim sabit adres yoktu. Kendi servisimin adresini vermek zorunda kalmıştım. Ben memura Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum Servisi’nde çalıştığımı söyledim. Memur da ruhsata hastaneyi mahalle, servisi de cadde olarak yazdı. Adreste bir tuhaflık oldu ama aslında sorunun kaynağı benim. Memur ben ne dediysem aynısını yazdı” dedi.

Van 100.Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Doktoru Muhammet Yıldız, ruhsatta adresin böyle olmasının kendisine bir sorun çıkarmadığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: