Rumeli camiasına genç ve dinamik bir başkan adayı

2 Haziran 2013 tarihinde yapacağı Olağan Genel Kurulda dernek yönetim kurulu üyesi Metin Halas Genel Başkanlığa adaylığını açıkladı.

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 2 Haziran 2013 tarihinde yapacağı Olağan Genel Kurulda dernek yönetim kurulu üyesi Metin Halas Genel Başkanlığa adaylığını açıkladı.

1950 yılında kurulan Türkiye'nin saygın ve köklü derneklerinden biri olan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği 42. Olağan Genel Kurulu 2 Haziran 2013 tarihinde Sütlüce’de ki Haliç Kongre Merkezinde saat 12:00 de gerçekleşecek. Derneğin aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan genç iş adamı Metin Halas adaylıkla ilgili düşüncelerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Halas yaptığı açıklamada: '' Rumeli muhaciri bir ailenin evladı olmaktan ve Rumeli Türkleri Derneği'nde görev yapmaktan her zaman büyük onur duydum. 63 yıllık bir maziye sahip Rumeli Türkleri Derneği'nin Genel Başkanlığına adayım.

Yeni dönemde son yirmi yılda edindiğim sivil toplum örgütü yöneticiliği ve teşkilatlanma tecrübemi derneğimize aktararak yönetim kurulumuzla birlikte başarıdan başarıya koşacağız. Kongrede bizlere oy verecek tüm delegelerimize, bizlerden desteğini esirgemeyen muhteşem camiamıza şimdiden teşekkür ederim.

Metin Halas Kimdir?

1972 yılında İstanbul’da doğdu. Anne ve babası Üsküp doğumludur. Dedesi Üsküp eşrafından Fettah Efendi’dir. Eğitimini Pertevniyal Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesin de tamamladı.

Pertevniyal Lisesinden Yetişenler Derneğinde iki dönem Genel Başkan Yardımcılığı. Türkiye Bilişim Satıcıları Derneği kuruculuğu. DYP İlçe ve iki dönem İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Hürgenç Kurucu Genel Başkanlığı, Değerleme Uzmanları Derneği Fahri Üyeliği ve benzeri birçok sivil toplum örgütünde sorumluluk aldı.

Reklam
Reklam

1991 yılında iş hayatına girdi, şu anda Gayrimenkul Sektöründe Varlık Yönetimi Danışmanlığı yapan bir şirketin sahibi ve yöneticisidir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: