Rumeli Türklerinden Anlamlı Kampanya

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Komisyonu, ihtiyaç sahibi okullara kitap yardımı projesi başlattı....

Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Gençlik Komisyonu, ihtiyaç sahibi okullara kitap yardımı projesi başlattı. İlk adres Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı bir okul oldu.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ''Sen de Bir Kitap Gönder, Yarınlara Umut Ol'' adı altında kampanya başlatan dernek, topladıkları kitapları ihtiyaç sahibi okullara ulaştırmaya hazırlanıyor. İlk olarak Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı bir okuldan kitap talebi alan Rumeli Türkleri Derneği'nin Gençlik Komisyonu, nisan ayı sonuna kadar toplanacak kitapları adresine teslim edecek.

Reklam
Reklam

“OKULLARDAN DA DESTEK BEKLİYORUZ”

Projeyle ilgili konuşan Gençlik Komisyonu Başkanı Şems Çolak, ''İhtiyaç sahibi okullarda okuyan öğrencilerin kitap ihtiyacını karşılamak ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla projeyi başlattık. Başta yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarıma, yoğun çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duyarlı projemize tüm halkımızın katılmasını bekliyoruz, Evlerinde, iş yerlerinde yada herhangi bir yerde boşta duran, okunmayan rafa kalkmış ve tozlanmış kitapları yeniden hayata geçirelim ve ihtiyaç sahibi okumaya hevesli insanlara ulaştıralım. Ayrıca kitap ihtiyacı olmayan, üstelik fazla kitapları olan okullarımızdan da bu projeye desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

PROJEYE KATILMAK İSTEYENLER NE YAPACAK ?

Projeye destek vermek isteyenlerin, İstanbul Fındıkzade’de bulunan dernek genel merkezinin 0212 588 28 22 numaralı telefonunu arayarak yada rumelidernegi@yahoo.com.tr adresine e-posta göndererek bilgi alabileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: