Ruslar, Nazım Hikmet'in Oyununu Sahneleyecek

 Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Rusya'daki kardeş şehri Omsk Belediyesi Drama Tiyatrosu, Nazım Hikmet'in "Ferhat ile Şirin" oyunundan esinlenerek yazılan "Kraliçe Aşk" oyununu Antalyalılarla buluşturacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Rusya'daki kardeş şehri Omsk Belediyesi Drama Tiyatrosu, Nazım Hikmet'in "Ferhat ile Şirin" oyunundan esinlenerek yazılan "Kraliçe Aşk" oyununu Antalyalılarla buluşturacak. Omsk Belediyesi Drama Tiyatrosu oyuncuları tarafından AKM Aspendos Salonu'nda 2 ve 3 Mart tarihinde sahnelenecek oyun öncesinde, AKM Fuayesi'de Nazım Hikmet'in Omsk Belediye Tiyatrosu'ndaki çalışmaları ve oyunun prova süresince çekilmiş fotoğrafları sergilenecek. Oyunu, tiyatroseverler ücretsiz izleyebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: