Rüşvetçi polisler tutuklandı

Kaçak hafriyat taşınıp bunların gelişigüzel bölgelere boşaltılması ve göz yumulmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda...

KOCAELİ'de kaçak hafriyat taşınıp bunların gelişigüzel bölgelere boşaltılması ve göz yumulmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan hafriyatçı ve kamyon şoförleri serbest bırakılırken, rüşvet almakla suçlanan 4 trafik polisi tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda, rüşvet almakla suçlanan 4 trafik polisi ve 23 hafriyatçı ile kamyon şoförü gözaltına alındı.

Dün akşam saatlerine kadar süren savcılık ifadelerinin ardından Körfez Adliyesi'nde mahkemeye sevk edilen 4 trafik polisi tutuklanırken, 23 hafriyatçı ve kamyon şoförü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

İZMİT (Kocaeli), (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: