Rusya'nın devleri Burak Yılmaz’ın peşinde

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Burak Yılmaz Türkiye Süper Ligi’nde gösterdiği performansla büyük takımların ilgisini çekmeyi başardı....

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Burak Yılmaz Türkiye Süper Ligi’nde gösterdiği performansla büyük takımların ilgisini çekmeyi başardı. Avrupa takımlarıyla ismi anılan genç oyuncuya bu sefer de Rusya’nın CSKA Moskova, Zenit ve Rubin Kazan gibi takımları ilgi gösteriyor.

Karadeniz ekibinde başarılı bir sezon geçiren forvet oyuncuyu Rus basını yakından takip ediyor. Spor haberlerinde genç oyuncuya tam not verilirken, ‘Burak Yılmaz durdurulamıyor’ şeklinde başlıklar atılıyor.

Bu sezon henüz 23 maçta bordo - mavili forma ile 25 gol atan Burak Yılmaz Rusya’nın önde gelen takımlarının transfer listesinde yer aldı. Daha önce CSKA Moskova ve Zenit takımı başarılı forvete ilgi gösterirken şimdi Rubin Kazan takımı tarafından yakın markaja alındı.

Reklam
Reklam

Daha önce Burak Yılmaz’la İngiliz Arsenal ve Hollanda takımı Ajax’in ilgilendiği belirtilmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz