Rüzgar 20 Metre Uzunluğundaki Reklam Tabelasını Devirdi

Burdur'da esen hafif rüzgar, Yeni Sanayi Sitesi'nin girişinde bulunan ve üzerinde reklam panolarının yer aldığı yaklaşık 20 metre uzunluğunda, 6

Burdur'da esen hafif rüzgar, Yeni Sanayi Sitesi'nin girişinde bulunan ve üzerinde reklam panolarının yer aldığı yaklaşık 20 metre uzunluğunda, 6 metre yüksekliğindeki demir tabelanın devrilmesine neden oldu.

Yeni Sanayi Sitesi'nde esnaflık yapan Mehmet Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay önce sanayi girişine kurulan, altından araçların geçtiği, üzerinde reklam panolarının bulunduğu 20 metre civarında uzunluğunda, 6 metre yüksekliğindeki demir tabelanın dün akşam esen hafif rüzgar sonucu devrildiğini anlattı.

Reklam
Reklam

Devrilen tabelanın sanayi girişini kapattığını, bu nedenle işlerinin aksadığını belirten Türkmen, yetkililerden tabelayı kaldırmasını istedi.

-"Hafif bir rüzgar vardı. Ancak levha devrildi"-

Sanayi esnafından Hüseyin Çelik ise ise tabelanın büyük bir gürültüyle devrildiğini, olay sırasında şans eseri bölgeden araç ya da yayanın geçmediğini söyledi.

Çelik, "Hafif bir rüzgar vardı. Ancak levha devrildi. Devrilme sırasında sanayiye giriş çıkışın olmaması can kaybını önledi. Mesai bitimi olmasına rağmen kaza ucuz atlatıldı. Kazadan birkaç dakika önce yoğun bir giriş çıkış vardı" dedi.

Çelik, zeminle birleştiren betonun yetersiz olması nedeniyle tabelanın hafif bir rüzgarla devrildiğini öne sürdü.

Sanayiye gelen çok sayıda araç ise girişin kapalı olması nedeniyle dönmek zorunda kaldı.

Bu arada Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Yücel Dilekçi, hasar tespit çalışmasının sürdüğünü, çalışmanın ardından tabelanın bulunduğu yerden kaldırılacağını kaydetti.

Muhabir: Gökmen Yüce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz