Rüzgarın Çocukları Adana'da

Çocuk ve gençlerin ilgi odağı olan, yetişkinlerin ise izlerken bile nefeslerini kesen buz pistlerinin iki...

Çocuk ve gençlerin ilgi odağı olan, yetişkinlerin ise izlerken bile nefeslerini kesen buz pistlerinin iki genç yeteneği Çağla Demirsal ve Berk Akalın, 12 Mayıs Cumartesi günü Optimum Outlet Adana'da gösteri yapacak.

Adana ve çevresinin tek buz pistine sahip Optimum Outlet Adana'da, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunda da eğlence var. Optimum, bu kez de çok az kişinin meslek edinebildiği buz dansında Türkiye'nin en iyi genç yetenekleri arasında yer alan Çağla Demirsal ve Berk Akalın'ı konuk edecek.

Reklam
Reklam

Buz pistinde adeta baş döndüren hızlı hareket kabiliyetleri nedeniyle 'rüzgarın çocukları' olarak tanınan Çağla Demirsal ve Berk Akalın, yurt içindeki birçok yarışmada elde ettikleri derecelerin yanı sıra Türkiye'yi yurt dışındaki müsabakalarda da temsil ediyorlar. Müzik, sanat ve sporun bir arada yapıldığı spor dalı olan buz dansında Türkiye'nin gururu olan Çağla Demirsal ve Berk Akalın, hafta sonunda Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'ne gelenlere unutulmaz ve nefes kesen bir gösteri sunmaya hazırlanıyorlar.

Art arda çeşitli başarılar elde eden, son olarak da İstanbul Cup'ta 9 ülkenin katıldığı uluslararası yarışmada 3.lük madalyası kazanan ve Türkiye adına gençler kategorisinde yarışan ilk Türk çifti olan muhteşem ikili, birinci performanslarını 15.00-15.30, ikinci performanslarını ise 18.00-18.30 saatleri arasında gerçekleştirecekler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: