S Grubu İkinci Kez Akçakoca’da Sergi Açtı

Akçakoca'daki ilk sergisini geçtiğimiz yıl açan S Grubu, Özkök Sanat Evi’nin ev sahipliğindeki ikinci sergisi...

Akçakoca'daki ilk sergisini geçtiğimiz yıl açan S Grubu, Özkök Sanat Evi’nin ev sahipliğindeki ikinci sergisi ile büyük ilgi topladı.

Seçil Darıyerli'nin sahibi olduğu S Grubu resim atölyesi ikinci kez sergi düzenleme imkanı buldukları Akçakoca'da sanatseverlerden büyük ilgi gördü.

Özkök Sanat Evi’nin ev sahipliği yaptığı resim sergisinde S Grubu resim atölyesinin sahibi Seçil Darıyerli ve İlkay Can, serginin Akçakoca’da ilgi görmesinden çok memnun olduklarını dile getirerek, sergilenen eserlerin Nebahat Tekin, Ayşen Bayraktar, Gaye Çanakçı, Berrin Erol, Ayten Ormancı, Canan Ural, Nurdan Şahin, Erdem Abanoz isimli 8 ressamın çalışmaları olduğunu ve Ekim ayında Düzce Belediye Sergi salonunda da eserlerinin sergileneceğini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: