S OİL ve KADOİL çevre dostu haberine düzeltme

18.07.2011 tarihinde “Mynet” adlı internet sitesinin yurt haber bölümünün Mersin Haberleri kısmında yayınlanan...

18.07.2011 tarihinde “Mynet” adlı internet sitesinin yurt haber bölümünün Mersin Haberleri kısmında yayınlanan Bülent Ölçer’ e ait “S OİL ve KADOİL Çevre Dostu” başlıklı haberde yorumlarına yer verilen Adnan Serin isimli kişinin S Oil, Kadoil ve Savka Platform firmalarıyla hiçbir ilişiği olmadığı gibi kişinin verdiği beyanların tamamı şahsına ait düşüncelerden oluşmaktadır. Yapılan bu haber objektif gazetecilik gereği özenli bir araştırmaya tabi tutulmadan yapılmış olup kurumlarımızın adı söz konusu haberde kurumlarımızın bilgisi dışında kullanılmıştır.

Reklam
Reklam

Sözü geçen firmalarımızın hiçbiri haberde yer alan gerçeği yansıtmayan, mesnetsiz ve diğer depolama firmalarını karalar nitelikteki beyanlara ve görüşlere en ufak şekilde dahi katılmamaktadır.

Firmalarımızın adı ve tesisleri kullanılarak yapılan bu haberden dolayı büyük bir üzüntü duyduğumuzu, bu beyanlara kesinlikle katılmadığımızı ve bu beyanları veren kişinin de firmalarımızla hiçbir alakası olmadığını kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz