Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Demirtaş:

Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Selman Demirtaş, Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı'na 3 yıldır kaderine terk edilen Merkez Aile Parkı'yla ilgili suç

Saadet Partisi Akyazı İlçe Başkanı Selman Demirtaş, Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı'na 3 yıldır kaderine terk edilen Merkez Aile Parkı'yla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Demirtaş, parkın önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıldır kaderine terk edilen parkın yağmalandığını anlattı.

Parkın durumundan Akyazı Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kaymakamlık ve AK Parti ilçe yönetiminin sorumlu olduğunu öne süren Demirtaş, şunları kaydetti:

"Bir mikrop yuvası haline dönüşen bu mekanla alakalı yaptığımız basın açıklaması ve sorduğumuz sorularla alakalı hiçbir yetkili ne bize ne de kamuoyuna herhangi bir açıklamada bulunmamışlardır. İşte bu düşünceyle Akyazı Cumhuriyet Başsavcılığı'na ilgililerle alakalı suç duyurusunda bulunacak ve konunun takipçisi olacağız. Ayrıca buradan aldığımız görüntü ve fotoğrafları Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER), İçişleri Bakanlığı'na, seçim döneminde belediye başkanına kefil olan Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç'a ulaştıracağız. Akyazı, sahipsiz değildir. Bu konuda gereken tepki ve mücadeleyi ortaya koymaya devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sezai Yolcuoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: