Saadet Partisi Cihanbeyli Başkanılığına Dikici Atandı

Saadet Partisi Cihanbeyli Teşkilatı eski başkanı İsmet Erdoğan'ın istifa etmesinin ardından, yerine Mehmet Dikici getirildi.

Saadet Partisi Cihanbeyli Teşkilatı eski başkanı İsmet Erdoğan'ın istifa etmesinin ardından, yerine Mehmet Dikici getirildi. SP Konya Başkanı Mehmet Şen, düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Cihanbeyli'de Milli Görüş ve SP'nin 2014 yerel seçimlerinde tekrar şaha kalkıp hak ettiği değeri kazanacağını söyledi. Dikici ise SP'de yapılan değişiminde, Ulubatlı Hasan gibi burçların en tepesine bayrağı ulaştırmakla görevli olduklarını belirtti. Bu görev ve hedeflerin sorumluluğunun ağır olduğunu ifade eden Dikici, "Ancak sizlerin destek ve gayretleriyle bu görevin üstesinden geliriz. Bugüne kadar emrinde olduğumuz gibi bundan sonra da Cihanbeyli'de Saadet Partisi'nin birinci parti olması için gece gündüz demeden çalışacağımıza, bu çalışmalarda tüm Cihanbeyli hemşehrilerimizin destek ve sevgilerini kazanmaya gayret edip başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: