Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Aydın:

 Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Biz bu oyunu Afganistan'da gördük, Irak'ta gördük. Şimdi aynı oyun Suriye'de sahneleniyor"

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Biz bu oyunu Afganistan'da gördük, Irak'ta gördük. Şimdi aynı oyun Suriye'de sahneleniyor" dedi. Aydın, partisinin Ardahan İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında iki gündür Ardahan'da siyasi çalışma içinde olduklarını belirterek, partilerinin gerek teşkilat gücü, teşkilat hareketliliği, seçime hazırlık, gerekse de seçim dönemi çalışmalarıyla gözde olduğunu söyledi. Bu durumun en önemli sebebinin, bütün insanlığın saadeti için çalışmayı kendine inanç edinmiş bir parti olduklarını ifade eden Aydın, "Her seçimde olduğu gibi bu seçime de inşallah partimizin seçimlerin favorisi olmasını temin edecek çalışmalar yapılacaktır. Bu nedenle iki gündür buradayım. İki gündür gördüğüm millet saadeti için Saadet'i istiyor" diye konuştu. Gerek ülkenin gerekse bölgenin tarihi bir süreçten geçtiğine işarete eden Aydın, "Bu gelişmelerin başında da ABD öncülüğünde Suriye'ye yapılması planlanan askeri operasyon gelmektedir. Saadet Partisi olarak ifade ediyoruz ki Suriye'ye bir askeri müdahale kesinlikle iyi niyetli değildir. Bu müdahalenin amacı, Suriye'deki rejimi değiştirmek değil. Suriye'de daha fazla kan akmasını sağlayacak bir ortamı oluşturmaktır" diye konuştu. Böyle bir müdahalede kaybedenin Suriye, Türkiye, bütün İslam coğrafyası olacağını ve parti olarak buna karşı oldukların söyleyen Aydın, şunları kaydetti: "Böyle bir müdahalede kazanan küresel sömürgeciler, silah baronları ve haçlı zihniyeti olacaktır. Müslümanlar öldürülürken, onlar görkemli şatolarında gülümseyerek viskilerini yudumlayacaktır. Çünkü biz bu oyunu Afganistan'da gördük, Irak'ta gördük. Şimdi aynı oyun Suriye'de sahneleniyor. NATO yıllardır, Afganistan'dadır. ABD yıllardır Irak'tadır. Afganistan'ın, Irak'ın ekonomisinde insan haklarında en ufak bir iyileşme olmadığı gibi, NATO kan ve kaostan başka bir şey getirmemiştir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: