Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Aydın,Çayırova İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları'nı ziyaret etti.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi Çayırova İlçe Gençlik Kolları'nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Aydın, dünyanın her yerinde zulüm, gözyaşı, kan, katliam olduğunu ifade ederek, yaşanan zulüm, gözyaşı ve katliamların Müslümanların yaşadığı coğrafyalarda yapıldığını kaydetti.

İnsanlığın Milli Görüş ve İslam Birliği'ne ihtiyacı olduğunu belirten Aydın, Milli Görüş'ün Müslümanlar için her konuda dik durduğunu söyledi.

Aydın, dört kez partilerinin kapatıldığını hatırlatarak, "1997'de Prof. Dr. Necmettin Erbakan D-8'leri kurdu. 15 gün sonra hükümet dağıtılıp, Refah Partisi kapatıldı" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Toplumun en önemli 3 dinamiği olan aile, kadın ve çocuklar üzerine önemli oyunlar oynandığını anlatan Aydın, şöyle konuştu:

"Bu ülkede ne yazık ki insan haklarına ve ahlakına aykırı söylemlerde bulunan insanların sözlerine itibar ediliyor ama insanlığın saadeti için gece gündüz mücadele eden insanların sözleri dikkate alınmıyor. Bu insanlar topluluğu görmezden geliniyor. Tüm değerlerimiz alt üst edilirken, bu ülkeyi yönetenler de buna izin veriyor. Bu ülkede 'Avrupa Birliği'ne gireceğiz' diye zina suç olmaktan çıktı. Televizyonlara bakıyorsunuz, ailenizle izleyeceğiniz program yok. Kadın metalaştırılmış. Gençliğin beyni cinsel objelerle tahrip ediliyor."

Muhabir: İbrahim Aktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: