Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kılıç:-"Müslüman Kardeşlerimizin Can Ve Mal Güvenliği Için İslam Birliği'ni Kurmamız Gerekmektedir"

İZMİR (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İslam coğrafyasının kuşatma ve işgal altında olduğunu ifade ederek, "Müslüman

İZMİR (A.A) - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, İslam coğrafyasının kuşatma ve işgal altında olduğunu ifade ederek, "Müslüman kardeşlerimizin can ve mal güvenliği için İslam Birliği'ni kurmamız gerekmektedir" dedi.

Kılıç, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, bereket ve dayanışma duygularıyla yaşanılan Ramazan ayından sonra bayramda kucaklaşmanın, milleti millet yapan ortak değerlerde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

İslam dünyasının Ramazana kan ve gözyaşıyla girdiğini, milyonlarca Müslüman'ın evsiz, su ve ekmeğe muhtaç olduğunu belirten Kılıç, "Türkiye'nin bu noktada başarılı bir dış politika izleyemediğini" savundu.

Kılıç, İslam coğrafyasının kuşatma ve işgal altında olduğunu ifade ederek, "60 küsur İslam ülkesi güçlerini dağıttıkları için asıl düşmanlarına karşı varlık gösterememektedir. Müslüman kardeşlerimizin can ve mal güvenliği için İslam Birliği'ni kurmamız gerekmektedir. Küresel emperyalizmi durdurabilecek tek şey güçtür. İslam Birliği gerçekleşmeden Ramazanlarda, bayramlarda benzer şeyleri konuşacak, benzer acıları paylaşacağız" dile konuştu.

Muhabir: Halil Şahin / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: