Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Amasya'da

 Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Siyaset dertleri tedavi içindir, yaraları sarmak içindir, milleti germek için değil" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Siyaset dertleri tedavi içindir, yaraları sarmak içindir, milleti germek için değil" dedi. Kamalak, belediye başkanlarının tanıtım toplantısına katılmak üzere geldiği Amasya'da, parti teşkilatıyla bir restoranda bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok daha iyi bir geleceğe ve parlak bir istikbale layık olduğunu belirten Kamalak, "Bu amaç için Türkiye'yi karış karış geziyoruz. Türkiye iyi yönetilmiyor. Bakıyoruz yerel yönetimlerde 2009'dan bu yana resmi açıklamalara göre parlamentoya verilen yazılı cevaba göre tam bin 522 belediye başkanı hakkında soruşturma açılmış, kovuşturma açılmış. Niçin, hırsızlık yaptığı için, yolsuzluk yaptığı için, ihaleye fesat karıştırdığı için" diye konuştu. Saadet Partisi'nin 145 yıllık bir düşüncenin temsilcisi olduğunu vurgulayan Kamalak, hükümetin 17 Aralık soruşturmasındaki tavrını eleştirdi. "Türkiye geniş bir ailedir, birimizin derdi hepimizin derdi olmalıdır" diyen Kamalak, şunları kaydetti: "Siyaset dertleri tedavi içindir, yaraları sarmak içindir, milleti germek için değil. Böyle bakıyoruz meseleye. Son 17 Aralık operasyonu... Dünyada hırsızı yakalayan polisin suçlu olduğu nerede görülmüştür Türkiye'den başka? Hırsızlar masum, biçare, kumpas kuruluyor onlara. Polisler, emniyet mensupları suçlu, çete üyesi ve 6 bin civarında polisimiz oradan oraya savruluyor. Sadece polisler mi, hayır, operasyon yapılsın diye talimat veren cumhuriyet savcıları, suçluyu cezalandıran hakimler, savcılar... Bu, kabul edilemez bir durumdur." Kamalak, hükümetin dış politikalarını da eleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: