Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Sivas’ta

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Patriotların kontrolünün Avrupa’da olacağını ve ateşlendiğinde hedefte Müslümanlar...

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Patriotların kontrolünün Avrupa’da olacağını ve ateşlendiğinde hedefte Müslümanlar bulunacağını savundu. Mustafa Kamalak,”Ortadoğu cehenneme dönüştürülecektir, elbette savaşın merkezi de Türkiye olacaktır.” dedi.

Kamalak, partisinin Gençlik Kolları’nın düzenlediği bölge toplantısına katılmak üzere geldiği Sivas’ta, programın düzenlendiği Atatürk Kültür Merkezi’nde konuştu.

Mustafa Kamalak, kültür emperyalizminin etkisini sürdürdüğünü belirterek,”Mahkemeler bizim fakat oradaki kanunlar yabancı, okullar bizim çocuklar bizim, ama onlara öğretilen yaftalar yabancı, laiklik kelimesi sizin ürününüz mü, sizin inancınızın gereği mi?” diye sordu.

Reklam
Reklam

“Yıllardır inancından dolayı başını örten bu ülkenin tertemiz kızları sırf başlarını örttüğü için üniversite kapılarından kovulmuşlardır.” diyen Kamalak, küresel emperyalizmin füze kalkanını Patriot füzelerini kendiliğinden getirmediğini yollarına kırmızı halılar döşenerek, güller serpilerek getirildiğini kaydetti. Kamalak, şöyle devam etti: "Parasını elbette sizler ödeyeceksiniz. Nitekim Hollanda göndereceği 2 Patriot füzesinin sistemi için 40 milyon dolar talep ediyormuş. Diğerlerinin ne talep ettiğini bilemiyoruz bize kapalı. Bunlar Ak Parti’nin daveti üzerine geliyor, kale içten fethediliyor. Şunu açıkça ifade ediyorum Ak Parti işbirlikçidir.”

Kamalak sözlerini şöyle tamamladı: "Füzelerin tetiği ve kontrolü bizde değil. Dün dedelerimizin kovduklarının torunlarının elindedir. Elbette o füzeler ateşlenecek olursa hedefte Müslümanlar var. Ortadoğu cehenneme dönüştürülecektir, elbette savaşın merkezi de Türkiye olacaktır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: