Saadet Partisi İl Başkanı Ezer:

 Saadet Partisi İl Başkanı Berkant Ezer, "Bu memlekete çivi çakılmadı diyenler, önce kendilerine bir baksınlar Ardahan'a ne yaptılar" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Berkant Ezer, "Bu memlekete çivi çakılmadı diyenler, önce kendilerine bir baksınlar Ardahan'a ne yaptılar" dedi. Ezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, muhalefeti eleştirdi. Bazı muhalefet kesimlerinin sadece şov peşinde olduğunu ileri süren Ezer, şunları söyledi: "Size demezler mi, daha önce sizde görev yaptınız. Ne yaptınız? Hiçbir şey ama şu an eleştiriyorsunuz. 'Bir çivi bile çakılmamış diye.' Peki, sizin döneminizde ne çakıldı. Bu memlekete çivi çakılmadı diyenler, önce kendilerine bir baksınlar Ardahan'a ne yaptılar. Milletvekili veya belediye başkanı olsaydınız iyi, olmadınız kötü." Bu tür politikaların Ardahan'a zarar verdiğini belirten Ezer, "Ardahan 1992'de il oldu. O günden bu yana Ardahan'ın kaderinde rol alanlar var. Ona rağmen hiçbir şey yapmadılar ama bugün eleştirebiliyorlar. Siz eleştirmeye devam edin, çünkü siz değil, Ardahan kaybediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz