Saadet Partisi İl Başkanı Gözütok: "Sıfır Sorun Diye Yola Çıkan Iktidar, Sorunyaşamadığımız Bir Komşu Ülke Bırakmamıştır"

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, "Sıfır sorun diye yola çıkan iktidar, sorun yaşamadığımız bir komşu ülke bırakmamıştır" dedi.

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, "Sıfır sorun diye yola çıkan iktidar, sorun yaşamadığımız bir komşu ülke bırakmamıştır" dedi.

Gözütok, partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Suriye ile yaşanan kriz ve İsrail'in Filistin'e saldırmasının ardından izlenen dış politika nedeniyle ülkenin yalnızlaştırıldığını savundu.

Malatya'ya kurulan radar üssünden Başbakan'ın dahi haberi olmadığını ileri süren Gözütok şunları kaydetti:

"Dış politikada halimiz içler acısıdır. Sıfır sorun diye yola çıkan iktidar, sorun yaşamadığımız bir komşu ülke bırakmamıştır. Başbakan, Türkiye NATO topraklarıdır diyerek bizce büyük bir hata yapmıştır. Türkiye NATO toprakları değildir. Türkiye şehit kanlarıyla sulanmış ecdat yadigarı İslam topraklarıdır. Bugün Irak 3'e bölündü, Suriye kaça bölünecek bilmiyoruz. Esed'de aynı şeye çalışıyor biz de aynı şeye çalışıyoruz. Neye Büyük Orta Doğu Projesi'nin kurulmasına. Belki ağır bir ithamdır ama durum bunu arz ediyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: