Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nergül Aksu Erzurum’a Geliyor

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nergül Aksu, Erzurum’a geliyorTüm Türkiye’de 5 Yıldızlı Buluşmalar adı...

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nergül Aksu, Erzurum’a geliyor

Tüm Türkiye’de 5 Yıldızlı Buluşmalar adı altında gerçekleştirilen Organizasyon çerçevesinde Erzurum’da da düzenlenecek olan program Kadın ve Hukuk, Kadın ve Sağlık Konularını içeriyor .

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nergül Aksu’nun katılacağı programa Av. Zübeyde Kamalak ve Opr. Dr. Zeynep Kamalak’ta konuşmacı olarak katılacaklar.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kadın Kolları İl başkanı Elif Kumbasar, Kadın Kolları Genel Başkanı Nergül Aksu’nun Erzurum’da iki günlük teşkilat çalışması ve bir dizi ziyaret gerçekleştireceğini söyledi. Programın Sadece Bayanlara yönelik bir program olduğunu belirten Kumbasar tüm hanımları 4 Mayıs Cumartesi Günü Solakzade Camii Yanındaki Kültür merkezine beklediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: