Saadet Partisi Keban İlçe Divan Toplantısı

Saadet Partisi (SP) Keban İlçe Divan Toplantısı yapıldı.

Saadet Partisi (SP) Keban İlçe Divan Toplantısı yapıldı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muhittin Aytunç, parti binasındaki toplantıda, Türkiye'deki sorunların tek çözüm adresinin Saadet Partisi olduğunu savundu.

Aytunç, şunları söyledi:

"Türkiye'de gidişat iyi değildir. Her gün onlarca şehidimiz gelmektedir. Ülkemiz tarihi ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Televizyonlarda Türkiye'de hiçbir sıkıntı olmadığı havası verilmektedir. Ülkemiz tehlikeli bir dönemde geçmektedir. Saadet Partisi'nin olmadığı bir Meclisi görüyorsunuz. Ülke çok sıkıntılı, en kısa zamanda Saadet Partili milletvekiller, meclise girerek bu sıkıntıların üstesinden geleceklerdir."

Reklam
Reklam

Aytunç, partilerinin öncelikli hedefinin Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline getirmek ve yeniden büyük Türkiye'yi kurmak olduğunu belirtti.

Toplantıya, SP Elazığ İl Başkanı Haluk Aslan, Keban SP İlçe Başkanı Murşit Çilingir, il ve ilçe yönetimi katıldı.

Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: