Saadet Partisi Konya İl Başkanı Şen: "Saadet Partisi Kadrosu Her An, Her Gün, Canla Başlaseçim Telaşesiyle Değil, Halka Hizmet Anlayışı Içerisindeen Güzel Çalışmalarını Yürütmektedir"

Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Mehmet Şen, parti olarak seçim telaşesiyle değil, vatandaşa hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Mehmet Şen, parti olarak seçim telaşesiyle değil, vatandaşa hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

Şen, parti binasında yaptığı açıklamada, vatandaşın ihtiyaçlarını en tasarruflu ve en iyi şekilde karşılayabilecek partinin Saadet Partisi olduğunu ifade etti.

İmar ve şehircilik anlayışı açısından Konya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet götürme noktasında eksikliklerinin olduğunu savunan Şen, Milli Görüş Belediyeciliği'nden uzaklaşıldığını belirtti.

Konya merkezdeki kenar mahallelerde dahi asfalt sıkıntısının devam ettiğini anlatan Şen, "Konya'da tramvay çalışması yapmayın. Metro çalışması başlatın. Bursa, metroda birinciliği kaptı. Konya olarak da sen kap. Bursa'da yerli üretim gerçekleştiriliyor. Konya sanayisi ve teknik elemanları da bunu yapabilecek güçtedir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

SP Bölge Toplantısı'nın 12 Ocak Cumartesi günü SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın katılımıyla gerçekleşeceğini de belirten Şen, "Milli Görüş Belediyeciliği'ni tekrar vatandaşa tanıtacağız. Saadet Partisi kadrosu her an, her gün, canla başla seçim telaşesiyle değil, halka hizmet anlayışı içerisinde en güzel çalışmalarını yürütmektedir. Halkımızın geçmişe bakarak en iyi tercihini yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: