Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Asiltürk'ten MÜSİAD'a Ziyaret

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Asiltürk, Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ile yönetim

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Asiltürk, Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Balin'in makamındaki ziyarette konuşan Asiltürk, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Saadet Partisi olarak MÜSİAD'ın çalışmaları ve gayretini bildiklerini ifade eden Asiltürk, Balin ve yeni yönetimin MÜSİAD'ın kuruluş amacı çerçevesinde, haklının yanında olacak şekilde bir yönetim anlayışı benimsemelerini diledi.

Reklam
Reklam

Balin de Saadet Partisi'nin geçmiş dönemlerde Türkiye'ye önemli mesafeler kat ettirdiğini söyledi.

MÜSİAD'ın kuruluş çalışmaları ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Balin, MÜSİAD'ın hedefleri arasında hakkı ve hukuku korumak bulunduğunu, kendilerinin de bu felsefe çerçevesinde çalışacaklarını bildirdi.

Mehmet Balin, Asiltürk ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür etti.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: