Saadet Partisi Malatya İl Teşkilatı İl Divan Toplantısını Yaptı

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı, aylık genişletilmiş il divan toplantısını yaptı.Parti binasında il yönetim...

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı, aylık genişletilmiş il divan toplantısını yaptı.

Parti binasında il yönetim kurulu üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen genişletilmiş il divan toplantısında, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk, gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Asiltürk, barış süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz Saadet Partisi olarak, Milli Görüş Hareketi olarak bu barışın böyle olamayacağını, bu barışın sadece İslam kardeşliğinin ihtisas olmasıyla mümkün olacağını ifade ediyoruz. Kürt kardeşlerimizin dil talebi, yaşam talebi ve ekonomik taleplerinin tek bir cümle dahi konuşulmadığı bir barışın söz konusu olamayacağı, bu terörist grupların haklarını almak için yapılan bir çaba olduğunu, bunun da sadece Türkiye değil, başka güçlerin eliyle hem Türkiye’ye hem de PKK’ya dayatıldığını tahmin ediyoruz. Yapılanlar bunu gösteriyor” görüşünü savundu.

Reklam
Reklam

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Mavi Marmara baskınından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan özür dilemesi konusunda da bir açıklama yapan Asiltürk, “Türkiye’den özür dilenmesi, şehitlere tazminat ödeneceğinin açıklanması ve Gazze’deki ambargonun da Türkiye ile görüşülerek, yumuşatılması konusunda destek verileceğinin açıklanmasının ardından “Acaba hangi İslam ülkesi işgal edilecek?” diye düşünmeden geçemiyoruz. Hiçbir şehidin kanı parayla satılamaz. Şehitlik mertebesi, en büyük mertebedir. Bu şehitlik mertebesine yara aldıracak bir konudur” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz