Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Titiz:

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz, yerel seçim startını verdiklerini bildirdi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz, yerel seçim startını verdiklerini bildirdi.

Titiz, yaptığı yazılı açıklamada, genel merkezde partilerinin genel başkanı Mustafa Kamalak başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldıklarını belirtti.

Kamalak'ın Milli Görüş belediyeciliğinin özlemle beklendiğini ve yaklaşan seçimlerin tarihi bir fırsat olduğunu söylediğini anlatan Titiz, şunları kaydetti:

"Bartın'dan tam kadro katıldığımız toplantıda seçim startını verdik. Genel başkanımız bütün gücümüzle çalışmamızı, kapı kapı dolaşıp gerçekleri milletimizle paylaşmamız gerektiğini söyledi. Bizler de genel başkanımızın direktifleri doğrultusunda yeniden işbaşına gelip, stres şehirleri değil, huzur şehirlerini inşa edeceğiz. Önümüzdeki süreçte Milli Görüş'ün yerel yönetimlerden başlayarak merkezi yönetimde yeniden söz sahibi olacağını hep birlikte yaşayacağız. Hep birlikte yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yaşanabilir Türkiye'nin inşasına yaşanabilir şehirlerle başlayacağız. Allah yapacağımız çalışmaları hayırlara vesile eylesin ve yüce milletimiz için en hayırlı hizmetleri yapmayı bizlere nasip etsin."

Reklam
Reklam

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: