Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım: "Mitinglerimizi Yasaklasalar Da, Haklı Mücadelemiziengelleyemeyecekler"

Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, "Mitinglerimizi yasaklasalar da, haklı mücadelemizi engelleyemeyecekler" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, "Mitinglerimizi yasaklasalar da, haklı mücadelemizi engelleyemeyecekler" dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, patriot füzelerinin indirileceği İskenderun limanında miting düzenlenme kararlarının iktidar tarafından yasaklandığını bildirdi.

"Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır" ifadelerine yer veren Yıldırım, açıklamasında şunları kaydetti:

"Patriotlar, Türkiye'yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getiriliyor. Çünkü NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür.

Reklam
Reklam

Bu topraklarda Rasmussen'lerin değil, seyit çavuşların, şehit Kamil'lerin kanı vardır. Mitingleri yasaklamak, meydanları kapatmak bu gerçekleri hiçbir zaman değiştirmeyecektir. Mitinglerimizi yasaklasalar da, haklı mücadelemizi engelleyemeyecekler."

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: