Saadet Partisi Sinop’ta 150 bin seçmene mektup gönderecek

Saadet Partisi Sinop milletvekili adayı Cavit Üçüncüoğlu, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi seçmenlere mektupla...

Saadet Partisi Sinop milletvekili adayı Cavit Üçüncüoğlu, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi seçmenlere mektupla ulaşacak.
12 Haziran 2011 Seçimlerine çok daha farklı bir metodla yola çıktıklarını ifade eden Sinop milletvekili adayı Cavit Üçüncüoğlu, 'Biz önümüzdeki seçimleri değil, gelecek nesilleri kazanmanın mücadelesini veriyoruz dedi. Üçüncüoğlu, '' Biz insana ve insanımıza değer veren bir partiyiz. Biz milli görüşün tek adresi olan Saadet Partisi'yiz. Herzaman belirtmişizdir. 'biz önümüzdeki seçimleri değil, gelecek nesilleri kazanmanın mücadelesini veriyoruz. bundan dolayı saadet partisine vereceğiniz her oy geleceğin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin refah içerisinde yaşamasına vesile olacaktır. bizde çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz.” diye konuştu.
Üçüncüoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bu faaliyetlerimizi kamuoyu ile paylaşacak bir yayın organımız olmadığından bizde çözüm olarak, seçmenimizin adresine hatta bizzat adına mektuplar hazırladık. Sinop’ta yaklaşık 150 bin seçmenin adreslerini ve isimlerini tek tek tespit ederek, her haneye bir mektup sloganıyla gece gündüz arkadaşlarımızla birlikte 40 günden beri bilgisayar ortamında hazırladık ve kâğıda döktük. İlçelerimizde ve Sinop merkezde dağıtımına başladık. Bizim, bu zor ve meşakkatli çalışmamızın seçmenimiz tarafından teveccüh uyandıracağından hiç şüphemiz yoktur bu sebepten dolayıdır ki; Sinop’umuzun ithal olmayıp yerli olan, Sinop’un sıkıntısını sorununu yaşamış ve içinizden biri, Sinop’un çocuğu olarak siz değerli halkımın desteklerini esirgemeyeceğini ümit ediyoruz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz