Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Polat:

Saadet Partisi (SP) Yalova İl Başkanı Kemal Polat, "Yalova halkı temiz siyaseti, Milli Görüş belediyeciliğini hak ediyor" dedi.

Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Kemal Polat, "Yalova halkı temiz siyaseti, Milli Görüş belediyeciliğini hak ediyor" dedi. Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Haziranda yapılacak Yalova Belediye Başkanlığı seçimlerine, mevcut adayları Celal Korkmaz'la katılacaklarını söyledi. Yalova'da yapılacak seçimin kamuoyunda, sadece CHP ve AK Parti arasında geçecekmiş bir havanın estirildiğini ileri süren Polat, "Böyle bir yaklaşım doğru değil. Biz kendi adayımızla seçime katılacağız. 30 Mart'taki seçimlere çalıştığımız gibi 1 Haziran'da yapılacak seçimler içinde var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.CHP ve AK Parti partinin adayları arasında geçen bir birlerini suçlayıcı açıklamaların Yalova'ya çok şey kaybettireceğini belirten Polat, şöyle konuştu:"Bu kavganın içerisinde olan adaylardan biri diğerini yolsuzlukla suçluyor, biri diğerini yalancılıkla suçluyor, kaybeden yine Yalova'mız ve Yalova halkımızdır. Bu kirli siyaset ortamında, birbirlerini suçlayan ve hakaretler eden adaylar, bu üslup siyasete ve Yalova'ya yakışmıyor. Eğer çok istiyorsanız çıkın mindere bir birinizle kozlarınızı paylaşın. Bu şekilde hitaplarla ikinizde Yalova'ya layık değilsiniz. Gelin bu milletin aslı, özü ve ruh kökü olan ve siyasete yakışacak üsluptan hiçbir zaman taviz vermeyen Saadet Partisi'ni destekleyin. Yalova halkı temiz siyaseti, Milli Görüş belediyeciliğini hak ediyor. Saadet Partisi olarak ilan ediyoruz ki, biz bu kavgada bir tarafta değiliz. Biz bu milletin tarihiyiz, aslıyız, inancıyız, umuduyuz. Biz rakamlara sığmayacak kadar büyük bir davanın mensuplarıyız. Kırılanı onarmak, döküleni toplamak yine bize düşüyor. Bu yüzden en zor şartlarda bile inancımızı, kararlılığımızı asla yitirmedik. Bundan sonra da yitirmeyeceğiz. Bu aziz millete sevgimizden, bu mübarek vatana bağlılığımızdan dolayı, aynı aşk ve aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Yalova'yı kapı kapı dolaşıp aziz milletimize gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: