Saadet Partisi’nden Mhp’ye Bayram Ziyareti

Saadet Partisi (SP) Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya ve beraberindeki partililer, MHP Bolu İl Başkanlığı’nı...

Saadet Partisi (SP) Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya ve beraberindeki partililer, MHP Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek bayramlaştı.

MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan, İlçe Başkanı Murat Ercan ve diğer partililer tarafından kapıda karşılanan Saadet Partililer, Ramazan Bayramı’nı kutladı. İki siyasi partinin gündeminde de terör örgütü PKK’nın son günlerdeki saldırıları vardı. MHP İl Başkanı Mustafa Ramazan, PKK’nın son zamanlarda sivil halkı hedef aldığını söyleyerek, “Ramazan Bayramı’nı kanlı geçirdik. Hainler sivil halkı ve askerlerimizi hedef aldı. Yine şehit cenazeleri yürekleri dağladı. İnşallah bu saldırılar kısa sürede son bulur ve halkımız huzura kavuşur. Artık PKK haddini aşmıştır. Birilerinin buna dur demesi gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya da önce MHP’lilerin bayramını kutlayarak, daha sonra terör saldırılarına değindi. Çetinkaya, “Suriye’de insanlık katliamı yaşanıyor. Ülkemizde de PKK’nın son günlerde hain saldırıları var. Hem sivil halk hem de askerlerimiz bir bir şehit oluyor. Bu saldırılar insanların psikolojisini bozmaktadır. Tek bilek tek yürek olup bu saldırıların bitmesini istemeliyiz. Müslüman dünyası artık savaş ortamından uzak durmalıdır” diye konuştu.

Ziyaretin ardından parti binasında çay içerek uzun süre sohbet eden iki parti mensupları daha sonra vedalaşarak ayrıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: