Saadet Partisinden Müftü Yaşar'a Ziyaret

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Hasan Hayri...

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar‘ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Saadet Partisi İlçe Başkan yardımcıları Mustafa Düzgün, Yasin Kaya ve İbrahim Yılmaz da katıldı. Din görevlilerinin, topluma rehberlik yapan, herkesi sevgi ve şefkatle kucaklayan gönül erleri olduğunu belirten Maslak, “Kurumunuzun toplumun maneviyatındaki yeri çok büyüktür. Saadet Partisi olarak önceliğimiz ahlak ve maneviyattır. Toplumumuzda maddi kalkınmanın yanında manevi hayatı eğer ihmal edersek o toplumun ayakta durması mümkün değildir. Onun için toplumumuzun manevi kalkınmasında büyük emeği olan kurumunuzun yapacağı hayırlı çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz