Saadet'te "Seçim Koordinasyon Toplantısı"

 Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, yerel seçimlere hazırlık kapsamında, "Seçim Koordinasyon Toplantısı" düzenledi.

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, yerel seçimlere hazırlık kapsamında, "Seçim Koordinasyon Toplantısı" düzenledi. Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Turan, özel bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, yerel seçimlerde gençlerin oy tercihlerinin büyük oranda seçim sonuçlarını etkileyeceğini söyledi. Genç nüfusun ülke gündemine ilişkin görüş ve düşüncelerinin, stratejilerini belirlemede büyük etkisi olduğunu aktaran Turan, Saadet Partisi'nin yerel seçimlerde, genç seçmenlerle başarı elde edeceğini öne sürdü. Turan, Saadet Partisi gençliğinin, Milli Görüş belediyeciliğinin iktidara gelmesinden hiçbir şüphesinin olmadığını ve bu inançla çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Şen ise belediyelerin bilboardlarla yaptığı propagandaları abartılı bulduklarını belirtti. Şen, "Her ne kadar reklam da yapsalar, hemşerilerimiz 10 yılda yap boza dönen şehrimizin halini görmektedir. Böyle şehir yönetimi olmaz. Bir cadde 5 yılda 3 kez bozulup yapılamaz. İki seçimde de Metro sözü verip seçime yetiştirmek için borçla tramvay alınması seçim öncesi paçayı kurtarma çabasından başka bir şey değildir" diye konuştu. Konuşmaların ardından Saadet Partisi'nin seçim stratejisi okundu. Katılımcıların seçim çalışmalarında uygulanacak strateji ile ilgili görüş ve önerileriyle toplantı sona erdi. Toplantıya, Anadolu Gençlik Derneği, ÖĞDER, Cansuyu, DİN-BİR-DER başkanları ve gençlik sorumluları, Saadet Partisi ilçe gençlik başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: