Saadet’ten ABD eksenli politika uyarısı

Saadet Partisi Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, Beytüşşebap'ta 10 askerimizin şehit olduğu terörist saldırıyı lanetledi

Yıllardır uygulanan yanlış politikaların terörü çözmek yerine daha da büyüttüğünü ve cesaretlendirdiğini belirten Antalya'nın Manavgat İlçesi Saadet Partisi Teşkilat Başkanı İbrahim Maslak yaptığı yazılı açıklamada; “Bugüne kadar terörle mücadele adı altında yürütülen çalışmaların yetersiz kaldığı açıkça görülmektedir. Ülkemizin dost bilinen sözde müttefiklerinin, terörün baş sorumlusu olduğu gerçeğini anlamadan terör yok edilemez. Türkiye, stratejik müttefiklerini gözden geçirmelidir. Terörü destekleyen güçler ve ülkeler açıkça deşifre edilmeli ve bu ülkelerle olan ilişkiler ciddi şekilde gözden geçirilmelidir. PKK terör örgütünü ABD ve İsrail’siz değerlendirmek yanlış ve eksik olur” dedi.

Reklam
Reklam

Siyonizme dikkat

Kürt devleti kurulması çalışmalarının Siyonist yapılanma tarafından İsrail kurulmadan çok önceden beri yürütüldüğünü vurgulayan Başkan Maslak; “ABD ise bu konuda İsrail ile hep birlikte hareket etmiştir. Son olarak Irak'ı işgal ederek Kuzey Irak'ta oluşturulan yapı Siyonizmin hedefine ulaşmasını sağlamada önemli bir adım olmuştur. Çünkü Kuzey Irak'ta yeni düzenleme ile PKK'ya burada güvenli bir alan oluşturulmuştur” dedi.

Terörün en büyük destekçisi

Son günlerde siyaset mühendislerini halkın aklına gelen ‘Amerika’ kelimesini silmek için büyük gayret gösterdiğini belirten Başkan Maslak; “Siyaset mühendisleri dış destekçiler olarak İran ve Suriye'yi göstermek ve asıl düşmanı gözden kaçırmaya çalışmaktadırlar. Kandildeki teröristleri vurmak için ırak sınırından içeri girmemizi engelleyen, subaylarımızın başına çuval geçiren, her toplantıda karşılıklı bilgi alışverişi sözleşmesi imzalanmasına rağmen hiçbir zaman önemli terörist hareketlerini bildirmeyen ABD bölgemizdeki terörün en büyük sorumlusu ve destekçisidir.

Reklam
Reklam

Kendi çıkarlarımız önemli

Bunun için bölgemizde kendi çıkarlarımız doğrultusunda politika geliştirmemiz, bu politikalardan bir takım sahte dostlar uğruna sapmamamız gerekiyor. Aksi halde kendi çıkarlarımızı İsrail ve ABD sevdası uğruna feda ettiğimiz bir sonuca ulaşırız ki bu durum söz konusu politikaları uygulayanları hem tarih önünde ve hem de vicdanlarda mahkum eder” dedi.

Şehitlere rahmet

Başkan Maslak açıklamasını şöyle sürdürdü: “Son günlerde tekrar yoğunlaşan terörist saldırılar sonucunda Şırnak Beytüşşebap bölgesinde 10 askerimizin şehit olduğu terörist saldırıyı lanetliyoruz. Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ailelerine sabrı cemil niyaz ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: