Sabah Dershanesi'nden ödüllü sınav

Konya’nın Karapınar ilçesinde eğitim yarışına devam eden Sabah Dershanesi, öğrencilerin başarısını yükseltmek ve eksikliklerini gidermek...

Konya’nın Karapınar ilçesinde eğitim yarışına devam eden Sabah Dershanesi, öğrencilerin başarısını yükseltmek ve eksikliklerini gidermek amacıyla ödüllü sınav düzenliyor.
Amaçlarının eğitim yarışını artırmak olduğunu söyleyen Karapınar Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet Şahin, "İlçede eğitim yarışını artırmak istiyoruz. Karapınar halkına ve gencine eğitim adına birşeyler kazandırmak için bu sınavı yapıyoruz. Sınav sonunda gençlerimiz Karapınar’daki yerlerini görmüş olacak ve eğitim adına eksikliklerini fark edeceklerdir." dedi. Şahin ayrıca, öğrencilerin bir an önce eksikliklerini kapatma yoluna giderlerse eğitimde başarıları katkat artacağını söyledi.
Geçen yıl sınava 3 bin kişinin katıldığı bilgisini veren Şahin, bu yıl ise hedeflerinin 4 bin olduğunu, Karapınar ilçesindeki tüm okulları gezdiklerini ve tüm öğrencileri bu sınava davet ettiklerini söyledi. Sınav 7-8 Ocak tarihlerinde 4,5,6,7,9,10,11. sınıfta öğrenim gören tüm öğrencilerin dershaneye başvuru yaptıktan sonra sınava girebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz