Sabah Sporu Parklardan Salonlara Taşındı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin önemli hizmetleri arasında yer alan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sabah sporunun, havaların soğumasıyla birlikte parklardan spor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin önemli hizmetleri arasında yer alan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sabah sporunun, havaların soğumasıyla birlikte parklardan spor salonlarına taşındığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan açıklamaya göre, uzman eğitmenler eşliğinde yaz aylarında parklarda yapılan sabah sporuna, kış mevsiminde de spor salonlarında devam ediliyor.

Hafta içi hergün 07.30-09.00 saatleri arasında yapılan sabah sporuna katılan kadınlar, hizmetten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmeti sayesinde spor yaparak sağlıklı bir şekilde yaşadıklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Kendilerine bu imkanı veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür eden kadınlar, bu hizmetin her zaman devam etmesini istediklerini belirttiler.

Kış mevsiminde devam eden sabah sporları, 6 ayrı salonda yapılıyor. Kadınlar, Talas TOKİ Spor Tesisi, Kadir Has Kongre Merkezi, Sümer Spor Tesisi, Erkilet Spor Tesisi ve Yeşil Mahalle Spor Tesisi'nde, erkekler ise Kadir Has Stadyumu'nda sabah sporuna devam ediyor.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: