Sabah Sporu Yapan Kadına Otomobil Çarptı

İzmit'in Tavşantepe Mahallesi’nde sabah sporu yapmak için dışarı çıkan yaşlı bir kadına otomobil çarptı. Olay...

İzmit'in Tavşantepe Mahallesi’nde sabah sporu yapmak için dışarı çıkan yaşlı bir kadına otomobil çarptı. Olay sonrası araç süratle kaçarken hastaneye kaldırılan talihsiz kadın kurtarılamadı.

Kısmi felçli olan 63 yaşındaki Ayşe Kocatürk’e, Kumru Sokağında yürürken aşırı süratli olduğu öğrenilen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kocatürk yere yığılırken, sürücü süratle olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ayşe Kocatürk, çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ayşe Kocatürk hayatını kaybetti. Bir çocuk annesi Kocatürk, Asri Mezarlık morgunda yapılan otopsinin ardından Kandıra’nın Orhaniye köyünde toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz