Sabahın İlk Işıklarıyla Korkunç Patlamanın İzleri Ortaya Çıktı

Gaziantep'te dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla yapılan bombalı saldırı sonrası,...

Gaziantep'te dün akşam saatlerinde terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla yapılan bombalı saldırı sonrası, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yaşanan korkunç patlamanın da izleri ortaya çıktı.

Polis, patlamanın olduğu bölgede sabah saatlerine kadar incelemelerini sürdürürken, vatandaşlarda evlerine ve işyerlerine geldi. Mahallede temizlik ekipleri tarafından çalışma yapılırken, çevrede bulunan işyeri sahipleri de dükkanlarındaki hasarlarla uğraştı. Adeta savaş alanına dönen Karşıyaka bölgesinde esnaf kırılan camları temizlemeye çalışırken, otomobilleri hasar gören vatandaşlarda araçlarını temizlemeye çalıştı.

Reklam
Reklam

Bu sırada patlama alanında bulunan hurda yığınları iş makineleri tarafından kamyona yüklenerek kaldırıldı. Öte yandan patlamanın etkisiyle açılan çukur kumla kapatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: