Şaban Yıldırım: Kadromuz kısıtlı, bazı bölgelere takviyeler yapılması gerekiyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, kadro sayısının kısıtlı olduğunu belirterek...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, kadro sayısının kısıtlı olduğunu belirterek belli bölgelere takviyeler yapılmasını istediğini söyledi.
Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, kulübü kendisi ile büyütebilecek bir takıma sahip olduklarını ifade etti. Oyuncularının her geçen hafta kendilerini, daha da geliştirdiğini kaydeden başarılı hoca, "Takım ruhu ile mücadele ediyoruz. Bu jenerasyon uzunca süredir bir arada oynayan oyunculardan kurulu. Büyük başarılara da ancak böyle bir iskeletle gelebilirsiniz. Ben bu gurubu bozmak istemiyorum. Şu an bir çok oyuncumuzun ismi konuşuluyor. Ama iki üç ay önce başka oyuncularımızın da ismi konuşulmaya başlayacak. Çünkü iyi bir grafik yakaladık. Taraftarımızla inanılmaz bir uyum içindeyiz" dedi.
Ligin ilk yarısında yedikleri son dakika gollerinin tecrübesizlikten kaynaklandığını vurgulayan Şaban Yıldırım, şunları dedi:
"Son dakika golleri biraz da tecrübesizlikten kaynaklandı. Çünkü o anlarda tecrübe faktörü ön plana çıkıyor. Takımız da final ve final öncesinde sorunlar yaşıyorduk. Hücum bölgesinde topu daha fazla tutmada sorunlarımız vardı. Son antrenmanlarda hep bu eksiklerimiz üzerine çalışmalar yaptık. Nitekim son haftalarda bu çalışmaların semeresini de gördük. Ben oyuncularımı çok seviyorum, onlarla sevgi bağımız var."
Başarılı teknik adam, belli bölgelere takviyeler yapılmasını istediğini belirterek; "Çünkü kadromuzun sayısı da kısıtlı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz