sabancı çalışanları fotoğraflarla yarıştı

Sabancı Çalışanları Fotoğraf Topluluğu tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen fotoğraf yarışması sonuçlandı.

“Su” konusunun seçildiği yarışmaya, Sabancı çalışanları tarafından çekilen toplam 950 fotoğrafın katıldı. Yarışmanın birinciliğini Teknosa’dan Melih Polat, ikinciliğini Enerjisa’dan Salih Tural, üçüncülüğünü ise Akbank’tan Bahattin Sayı aldı. Yarışmada Sabancı Holding’den İsmet Örs ve Akyatırım’dan Ümit Gültekin mansiyon; Avivasa’dan Rezan Tulga ve Akyatırım’dan Ümit Gültekin ise jüri özel ödüllerine layık görüldüler.

Öte yandan, yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar, bir sergi ile izleyenlere sunuluyor. Sabancı Holding CEO’su Ahmet Dördüncü ödül töreni sırasında yaptığı konuşmada “Bu fotoğraf sergisi, Sabancı çalışanlarının sadece iş yaşamlarındaki başarıyla değil, sosyal yanları ve ilgi alanlarıyla da farklarını ortaya koyduklarının bir kanıtıdır. Bu tür hobiler iş hayatının daha keyifli ve verimli geçmesini de sağlayacaktır. Sabancı Çalışanları Fotoğraf Topluluğu üyelerini hepsi birbirinden değerli eserlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Şubat sonuna kadar açık kalacak sergi, Sabancı Center’ın ardından diğer şirket ve fabrikalardaki çalışanların da beğenisine sunulacak.

“Sabancı Çalışanları Fotoğraf Topluluğu” 2008 yılı başından bu yana 450 üyesi ile çalışmalarını sürdürüyor. Topluluk üyeleri, fotoğraf sanatçıları Ali İhsan Gökçen, Muammer Yanmaz, Merih Akoğul ve Özcan Yurdalan danışmanlığında düzenlenen seminerlerle fotoğraf konusundaki bilgi birikimlerini güçlendirirken, düzenlenen gezilerle de uygulama yapma şansına sahip oluyor.

ANKA