Sabri Başköy’ü ziyaret etti

Mehmet Atalay, Vali Sabri Başköy’ü ziyaret etti

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Vali Sabri Başköy’ü makamında ziyaret etti.

2 Ocak’ta ilimizde faaliyete geçecek olan Basın İlan Kurumu, Çorum Şubesinin açılışı öncesinde yerel basın kuruluşları ile istişare toplantısı yapmak amacıyla ilimizde bulunan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, beraberindeki heyetle birlikte Vali Başköy’ü makamında ziyaret etti.

İlimizde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, BİK Çorum Şubesi’nin 2 Ocak’ta faaliyete geçeceğini belirtti ve ayrıca Sayın Valimizin şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetlerine Çorum’da da devam edeceğine inandığını belirterek, kendilerine başarılar diledi.

Reklam
Reklam

İlimizde aktif olarak yayın hayatına devam eden sekiz gazete ve 2 karasal yayın yapan televizyon olduğunu ve yerel basının her geçen gün gelişmeye devam ettiğine dikkat çeken Vali Başköy, “BİK Çorum Şubesi’nin açılmasından memnuniyet duyuyoruz. Bir yıllık geçiş sürecinde elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: