Sabri ortalığı karıştırdı!

Hırslı oyunuyla dikkat çeken G.Saraylı Sabri zaman zaman hırsla centilmenlik dışı hareketleri karıştırıyor. Dün de son zamanlardaki centilmenlik dışı hareketlerinden birini sergiledi ve olanlar oldu! 90+4'te Aydın Yılmaz, Ragıp'a faul yaptı. Sabri o an, 'Vur, daha sağlam vur' dedi. Bitiş düdüğüyle birlikte 2 oyuncu birbirine girdi.

G.saray-Kayseri maçına Sabri ile Ragıp arasındaki kavga damgasını vurdu. Kayseri cephesi, Sabri'nin 90+4'te Ragıp'a faul yapan Aydın Yılmaz'a "Bravo, vur daha sağlam vur" dediğini iddia edip sert tepki gösterdi. 71. dakikada Bilal Aziz'in Sabri'ye faulüyle başlayan Sabri-Ragıp kavgası, son saniyelerde Aydın Yılmaz, Ragıp'a faul yapınca iyice ateşlendi. O esnada Sabri'nin söylediği fair-play dışı sözler, maç bitiminde tarafların birbirine girmesine yol açtı...

Reklam
Reklam

Serbest vuruş sonrası hemen maç bittiği için Sabri ve Ragıp, 18 içindeki kalabalık arasında yumruklaştı. Olaya tüm oyuncular karışırken 5 dakikalık kavganın ardından taraflar soyunma odasına gitti. Olayla ilgili açıklamalar ise şöyle:

‘CENTİLMENLİĞİ BU KADAR'

Ragıp (olayın kahramanı): "Aydın ayağıma kötü girdi. Sabri de Aydın'a "Bravo, bravo. Daha iyi vur" diye bağırdı. Ben de sinirlendim. Centilmenliği bu kadarmış işte. Onu bilen biliyor."

EREN GÜNGÖR: "Sabri'nin yaptıkları hiç hoş değil. Biraz büyüklerine karşı saygılı olmalı."

‘YUMRUK VE KÜFÜR VAR'

Mehmet Eren: "Sabri'yle Ragıp yan yanaydı. Ragıp'ın ağzı burnu kan içinde görünce tepki verdik. Sabri yumruk atmış ve küfür etmiş."

Tolunay Kafkas: "Olayları çıkaran adamı iyi tanıyorum ve ne söylediğini iyi biliyorum. Milli Takım'dan da benim oyuncum. O adam devamlı bu işleri yapıyor."