Sabri’nin ücreti Galatasaray taraftarını kızdırdı

Galatasaray, Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzattı, Sabri’nin ücreti sosyal medyada tartışma konusu oldu. Sabri’nin ücreti Galatasaray taraftarını kızdırdı.

Galatasaray taraftarı Twitter'da #GalatasaraydaHirsizVar hashtag'i ile tepkisini dile getiriyor. Sabri’nin ücreti Galatasaray taraftarını kızdırdı. Galatasaray kulübünün Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatmasının ardından yıllık ücretine zam yapması sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Sabri Sarıoğlu'nun alacağı 1 Milyon 600 Bin Euro ücret büyük bir Galatasaray taraftarının tepkisini çekti ve sosyal medyada Sarıoğlu'nun alacağı ücret ile Avrupa'nın önemli kulüplerinde top koşturan sağ bek oyuncularının ücretleri karşılaştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Sabri'nin 1 Milyon 600 Bin Euro almasına karşı İtalya'nın Lazio takımında oynayan Cavanda 0.3 Milyon Euro, İnter'de forma giyen Jonathan 1.2 Milyon Euro, Juventus'da forma giyen Caceres 1.7 Milyon Euro, Milan'da oynayan Abate ise 1.7 Milyon Euro ücret alıyor.

30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde sarı-Kırmızılı takımla olan sözleşmesini yenilemiş ve 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştı. Sabri'nin sözleşmesi, 30 Haziran 2015 tarihinde sona eriyordu.