Saç botoksu nedir, nasıl yapılır?

Saç botoksu hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları bu haberimizde!

"The Best Saç Botoksu"; saçı onararak dolgunlaşmasını sağlayan, Juvexinle güçlendirilmiş formülü sayesinde saçı sakinleştiren, nemlendiren, dalgalarını açan ve saça hacim kazandıran bir anti-aging sistemidir.

Saçlar, ısıdan, fönden, gördüğü işlemlerden (boya, perma vs.) ve çevresel faktörlerden dolayı keratin kaybına uğrayarak yıpranır. Böyle durumlarda saçlar cansızlaşır, kabarır, matlaşır ve yıpranmış görünür. Saç botoksu işlemyle yıpranmış, cansız ve mat görünen saçlarınızı yeniden canlandırabilir, parlak hale getirebilir ve şekil verme süresini yarıya indirebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Saç botoksu, saçı doldurma özelliğine sahip, hacim ve parlaklık kazandırabilen bir anti-aging sistemidir ve bu sistem sonrasında saçlarınız, elektriksiz, yataktan kalktığınızda bile hiçbir uğraş gerektirmeden evden çıkabileceğiniz bir saç haline gelir. Saç botoksu uygulamasından sonra saçlarınıza dilediğiniz gibi renklendirme veya şekillendirme işlemi yaptırabilirsiniz.

GKhair Saç Botoksu sonrasında saç bakımı nasıl yapılmalıdır?

Bu işlemin sonrasında en önemli kısmı kullandığımız ürünlerdir. Saçlarınız kuruysa GKhair Moisturizing (nemlendirici) şampuan kullanmalısınız. Normal veya dipleri yağlanan bir saç tipiniz varsa GKhair Balancing(dengeleyici) şampuan kullanmalısınız. Bu şampuanlar, yapılan işlemin kalıcılığını sağlamakla beraber uzun ve verimli bir kullanım yaratır. Ayrıca şampuanların içerisinde sulfat, paraben, gluten, phthalate, dea ve tea gibi zararlı kimyasallar bulunmadığından saçınızın sağlığını korur.

Reklam
Reklam

Saç botoksu kullanım süresi nedir?

GKhair şampuan ve saç kremi kullanıldığında ortalama 5-6 aydır. Saçlarınız bu süre içerisinde daha sağlıklı ve eskisine oranla daha fazla ve hızlı uzayacaktır.

Saç botoksu yapılış aşamaları:

  1. pH+ Arındırıcı şampuan ile yakanır.
  2. Ürün dipten uca boya sürülür.
  3. Geniş ağızlı kolay fön tarağı ile kurutulur.
  4. Dipten uca sıkı bir fön çekilir.
  5. Sonrasında saçın yapısına gore ayarlanacak ısıda düzleştirilir.
  6. İsteğe gör aynı gün veya ertesi gün Moisturizing veya Balancing Şampuan ile yıkanır.