Saçlarda Ne Moda Değil?

Bu sonbahar saç denince, her şey gevşek, akıcı ve doğal.

Allison Harriet
Bu sonbahar saç denince, her şey gevşek, akıcı ve doğal. Moda kadife, lüks kürk ve röfleli modeller, ancak saç dizayn edilmiş değil, yumuşak ve doğal. Şık, sofistike stiller, zengin renkler üzerine odaklanılmış ve kontrol edilmesi kolay görünüyor.

Sezonun trendleri burada:
In: Dolambaçlı saçlar. New York Pashah Salon’dan Poncho “Hafif dalgalı ve akıcı hareket eden saçlar çok moda olacak.” diyor.
Out: Çok düz saçlar. Dümdüz fönlenmiş saçlar çok sıradan.
In: Yumuşak uzun katlar. Frédéric Fekkai bu yıl çok fazla kademeli kesimli ve uzun katlı saç göreceğimizi söylüyor, bu da sezonun son derece kadınsı atiline uygun.
Out: Değişken kısa katlar. Uyumsuz, sert köşeli bir görünüm veren düzensiz kesilmiş katlar sonbaharın romantik görüntüsüne uymuyor.
In: Etkilenmemiş ve doğal stiller. Saçlarınızı sonbahar için doğal tutmak istiyorsanız, Bumble ve Bumble’dan Heather Packer size şekillendirildikten sonra saçlarınızı parmaklarınızla taramanızı öneriyor ve bir daha tarak kullanmayın.
Out: Super kontrollü, her saç yerli yerinde stili. Bu stillerin yumuşaklığı saçların fazla şekillenmiş ya da mükemmel yapılmış gibi görünmesini önlüyor. Çok bakım gerektiriyor.
In: Daha derin, zengin saç rengi. L'Oréal'in renk uzmanı Renée Patronik bu yıl saç renklerinin gitgide koyulaştığını söylüyor. Daha az ışıltı arayın ve tek işlem yapın, daha koyu ve derin gölgelere dönün.
Out: Güneşin açtığı renkler. Fazlaca açılmış saçlar bu yılın gizli saklı modasına uyum sağlamıyor.
In: Düz ortadan ayrılan saçlar. Oscar Blandi Salon’dan kıdemli stilist Kyrin McKenna, düz düşünce yapısını temsil eden basit ortadan ayırmayı tercih ediyor.
Out: Zigzag ayırma. Çentikli ayırma bu yılın yeni basit trendi için fazla karışık.
In: Aşağıda at kuyrukları. Aşağıda toplanmış bir at kuyruğu bu yıl çok doğru görünüyor. Bu şekliyle bu sezonun seksi gösterişli küpeleri ve büyük kolyeleri ile yarışmayacak.
Out: Dağıtılmış topuzlar: süslü topuzlardan dökülen saç telleri bu sezon modası için fazla yapmacık duruyor.

Reklam
Reklam