Saçlarına kolayca şekil vermek isteyenlerin kurtarıcısı olacak en iyi saç düzleştirici tarak çeşitleri

Saç şekillendirme denilince akla gelen ilk ürünlerden olan yeni nesil saç düzleştirici taraklarla tanıştınız mı? Cevabınız "Hayır." ise hayatınızı müthiş kolaylaştıracak, kullanmaya başlayınca sunduğu pratiklikten vazgeçemeyeceğiniz bu cihazları bir an önce denemelisiniz. Öyleyse gelin, bu saç düzleştirici tarakların en iyilerinin hangileri olduğuna birlikte bakalım.

Birçok kadının ortak sorunu, bir türlü şekillenmeyen saçlar olsa gerek. Tam da bunun için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz saç düzleştirici taraklar, birbirinden farklı özellikleri ve modelleriyle merak uyandırıyor. Saçlarınıza zarar vermeden harikalar yaratmanızı sağlayan bu cihazları bir kez kullandığınızda elinizden düşürmek istemeyeceksiniz. O zaman sizler için listelediğimiz en iyi marka saç düzleştirici tarakları vakit kaybetmeden incelemeye başlayalım. Ne dersiniz?

1. Piyasanın en iyilerinden: Rowenta CF5820 Power Straight Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Evden çıkmak için çok az vaktiniz varsa ve saçlarınızı hızlıca düzleştirmek zorundaysanız Rowenta CF5820 Power Straight Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak işinizi kolaylaştırmak için birebir. Bu ürün; saçlarınız ister kıvırcık olsun ister kalın telli, düzleştirmesi en zor saçlarda bile etkili sonuç verir. Düzleştirici tarağın özel tasarlanan üçlü fırçası sayesinde saçlarınızı dipten uca kadar kolayca düzleştirebilir, Thermo Control teknolojisiyle sıcaklığı sabit tutarak pürüzsüz bir saç görünümü elde edebilirsiniz. İyon teknolojisi ile üretilen düzleştirici, elektriklenme problemine de son verir. Size de mükemmel saçların keyfini çıkarmak kalır!

Ürünü İncele

2. Modern ve etkileyici tasarım: Grundig Hb 5850 İyonik Fonksiyonlu Saç Düzleştirici Tarak karşınızda


Cep dostu bir saç düzleştirici arıyorsanız sizi piyasanın en uygun fiyatlı saç düzleştirici tarağıyla tanıştıralım. Grundig Hb 5850 İyonik Fonksiyonlu Saç Düzleştirici Tarak, 120 ve 199 derece arasındaki 5 sıcaklık seviyesiyle hayal ettiğiniz düz saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor. Saç tipiniz ne olursa olsun gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz ürün, iyon teknolojisiyle saçlarınıza zarar vermeden elektriklenme problemini ortadan kaldırıyor. Seramik kaplamalı fırçasıyla saçlarını şekillendirmekte zorluk yaşayanların en iyi dostu olmaya aday cihaz, şık ve modern görünümüyle de göz kamaştırıyor. Bununla birlikte 60 dakika açık bıraktığınızda otomatik kapanma özelliğini devreye sokuyor. 1,8 m kablo uzunluğuyla da hareket özgürlüğü tanıyor.

Ürünü İncele

3. Parlak, kadifemsi ve yumuşak saçlar için akla gelen ilk ürünlerden: Arzum AR5036 Superstar Saç Düzleştirici Fırça


Her kadının göz bebeği olan saçlar, şekillendirme söz konusu olunca biraz zorluk çıkarabiliyor. Ancak bu zorlukla Arzum AR5036 Superstar Saç Düzleştirici Fırça ile başa çıkmak mümkün. En iyi saç düzleştirici tarak markalarından biri olan Arzum, bu modeliyle saçlarınızı mükemmel bir şekilde düzleştirmenize destek oluyor. Yıpranan, canlılığını kaybeden ve hacimsiz saçlar için tasarlanan özel seramik kaplamalı ürün; aynı zamanda saçlarınızın parlaklığını da koruyor. Tüm saç tipleri için uygun olan düzleştirici tarağı 140-220 derece aralıklarında dilediğiniz sıcaklıkta kullanabiliyorsunuz. Ürünün yanma riskine karşı üretilen soğuk tarak uçlarıysa büyük avantaj sağlıyor.

Ürünü İncele

4. Geniş yüzeyiyle en gür saçların bile üstesinden gelecek: Philips BHH880/00 StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Fırçası


Sadece 5 dakikada saçlarınız dümdüz olsun istiyorsanız bu ürüne mutlaka göz atmalısınız. Elektronik ev aletleri konusunda oldukça başarılı markalardan Philips, HH880/00 StyleCare Essential Isıtmalı Düzleştirme Fırçası ile tüm kadınların yardımına koşuyor. Turmalin seramik kaplamalı ürün, saçlarınızda oluşabilecek hasarı engellerken aynı zamanda Thermo Protect teknolojisiyle aşırı ısınmayı önlüyor. Üçlü fırça tasarımıyla saçlarınızı korumanın yanı sıra nazikçe açarak saçlarınızın düzleşmesine imkân tanıyor. Üstelik 50 saniyede kullanıma hazır hâle geliyor. "Bu saç düzleştirici tarak nasıl kullanılır?" diye merak ediyorsanız ürünün tanıtım videolarına hızlıca göz gezdirebilirsiniz.

Ürünü İncele

5. Keratin ve badem yağının faydalarını saçlarınıza taşır: Remington Saç Düzleştirici Keratin Protect 2'si 1 Arada Düzleştirici ve Saç Fırçası


Saç düzleştirici tarak önerilerimizden bir diğeri olan Remington Saç Düzleştirici Keratin Protect 2'si 1 Arada Düzleştirici ve Saç Fırçası'nı beğenilerinize sunuyoruz. Ürünün saç sağlığı konusunda faydalarını saymakla bitiremeyeceğiniz keratin ve badem yağı içeren seramik fırçaları sayesinde saçlarınıza parlaklık kazandırabiliyor, doğal görünümünüzü bozmadan dakikalar içinde hacimli saçlara kavuşabiliyorsunuz. Tarama ve düzleştirme işlemlerini bir arada yapabileceğiniz ürün, iyon teknolojisiyle sizlere kabarmayan düz saçlar vadediyor. 3 sıcaklık derecesine sahip cihazı, 3 m kablo uzunluğuyla evinizin dilediğiniz köşesinde kullanabiliyorsunuz. Ürün, çalıştıktan 60 dk sonrasında kapanma özelliğiyle tercih edeceklerin içini rahatlatıyor.

Ürünü İncele

6. Hızlı şekillenen büyüleyici saçlar için: Rowenta CF6220 Express Air Brush Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak


En iyi saç düzleştirici tarak yorumlarında göze çarpan ürünü saçlarınız ıslakken de kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Duştan yeni çıktığınızda saçlarınızı hızlıca toparlamak istiyorsanız bu ürünü deneyebilirsiniz. Çoğu saç düzleştirici, ıslak saçlara uyguladığınızda sizi kırılma veya yanma gibi sorunlarla karşı karşıya bırakırken 2D kurutma etkili bu cihazla acele etmeniz gereken anlarda bile saçlarınızı kusursuz bir şekilde düzleştirebiliyorsunuz. Kıvırcık ve sık sık düğümlenen saçlarınız varsa ürünün karışıklık açıcı ısılı fırçasıyla işiniz çok daha kolay oluyor. Model, ergonomik tasarımı ve 360 derece hareket edebilen kablosuyla da kullanıcılarına büyük bir kolaylık sağlıyor.

Ürünü İncele

7. Son dönemlerin gözde ürünlerinden: Babyliss Big Hair Dual Sıcak Hava Üflemeli Saç Şekillendirici Tarak


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Hem düz hem hafif dalgalı saçları günlük hayatınızda bol bol kullanıyorsanız bu ürün tam size göre! Babyliss Big Hair Dual Sıcak Hava Üflemeli Saç Şekillendiricisi'nin yumuşak fırçaları sayesinde saçlarınızda yapaylıktan uzak, hacimli fön etkisi yaratabilirsiniz. Uygulama sonrasında elektriklenme sorununu çözmek için geliştirilen iyon teknolojisi ve iki adet değiştirilebilir yumuşak uçlu fırça başlığıyla epey işlevsel olan ürün, verdiğiniz parayı kesinlikle hak ediyor. Cihazın 2 farklı sıcaklık ve 1 soğuk hava ayarı bulunuyor. Her saç tipinin kullanabileceği ürün, gold rengiyle modern görünümünden ödün vermiyor. Ayrıca 650 w gücüyle enerji tasarrufu sağlıyor.

Ürünü İncele

8. Yui Katlanabilir Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak'ın ufak boyutuna aldanmayın


"Minicik boyutuyla ne kadar performans gösterebilir ki?" diye düşünmeden edemeyeceğiniz Yui Katlanabilir Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak, boyunun aksine performansıyla sizi mest edeceğe benziyor. En küçük çantaya bile rahatlıkla sığabilecek ürün, minimal tasarımıyla dikkat çekiyor. Maksimum 220 dereceye kadar ayarlanabilen sıcaklığı ve seramik plakalarıyla saçlarınızı kırmadan bakımlı ve düz saçlar elde etmenizi kolaylaştırıyor. Özellikle kâkül veya perçem kullananlar, günlük koşuşturmalar arasında saçlarının şeklini korumakta epey zorluk çekebiliyor. Neyse ki bu ürünle nerede olursanız olun, şekli bozulan saçlarınızı kısa sürede düz ama hacimli görünümüne kavuşturabilirsiniz.

Ürünü İncele

9. Shibowavy Jolvena Geniş Yüzeyli Saç Düzleştirici Tarak ile kabaran ve elektriklenen saçlara kesin çözüm


Saçlarınız bir türlü istediğiniz gibi düzleşmiyorsa ve bu yüzden en zorlu saçlarınızın bile hakkından gelecek bir cihaz arayışındaysanız saç düzleştirici tarak kullananların yorumlarına mutlaka dikkat etmelisiniz. Öyleyse kullanıcı görüşlerini göz önünde bulundurarak listemize eklediğimiz Shibowavy Jolvena Geniş Yüzeyli Saç Düzleştirici Tarak'ın sizi memnun edeceğini düşünüyoruz. Geniş yüzeye sahip cihaz, saçlarınızı şekillendirmek için harcadığınız süreyi epey kısaltacak. İyonik özelliğiyle kabarma ve elektriklenme düşmanı olan ürün, maksimum 220 derece sıcaklığıyla her saç tipinin kullanımına uygun. Modelin üzerindeki dijital ekrandan dereceyi kontrol edebiliyor ve kalın gövdesiyle daha rahat bir tutuş sağlayabiliyorsunuz.

Ürünü İncele

10. İster düz ister dalgalı saçlara Profesyonel Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak sayesinde hızlıca kavuşun


Saç düzleştiricinizden memnun değilseniz veya ilk defa saç düzleştirici tarak denemek istiyorsanız sizlere harika bir önerimiz var! Profesyonel Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak için "Tam bir fiyat performans ürünü." desek yanılmış olmayız. Modelin her bütçeye uygun fiyatı ve rakiplerini aratmayan tasarımıyla saç düzleştirici taraktan beklentilerinizi tümüyle karşılayacağından emin olabilirsiniz. Ürün, maksimum 230 dereceye ulaşan sıcaklık derecesi ve seramik plakalarıyla saçlarınızı kökten uca düzleştirirken saç derinize de zarar vermiyor. Sadece düz değil, su dalgası saçları da bu ürün sayesinde yapabilirsiniz. Tek kullanımda bile hayran kalacağınız ürün, otomatik kapanma özelliğiyle de kalpleri fethediyor.

Ürünü İncele

11. Kullanıcılarının kalbinde taht kuran One Step Saç Şekillendirici ve Saç Düzleştirici Fön Tarağı


"En iyi saç düzleştirici tarak hangisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Sizleri meraklandırmadan One Step Saç Şekillendirici ve Saç Düzleştirici Fön Tarağı'nı tanıtalım. Son zamanların trendlerinden hava üflemeli saç tarakları bu kadar övülüyorsa tabii ki denenmeye değer. Binlerce kullanıcıya ulaşan ve herkesin beğenisini kazanan ürün, uzun dakikalar süren saç kurutma ve düzleştirme derdini sonlandırıyor. Hem kurutma hem düzleştirme fonksiyonlarıyla zengin kullanım imkânı yaratan cihaz, ilk kullanımda saçlarınızda yumuşak ve parlak bir görünüm bırakıyor. 220 derece sıcaklığının yanı sıra seramik fırça uçlarıyla saçlarınızdaki rahatsız edici tel tel görünümden sizi kurtarıyor.

Ürünü İncele

12. Kuaförlerde zaman harcamak istemeyenler için Hairens Ion-700 Iyonik Seramik Elektrikli Saç Düzleştirici Tarak Fırça


Islak ve kuru saçta kullanılabilir olmasıyla çoğu kadını sevindirecek ürün, antistatik iyon teknolojisiyle saçlarınızda hasar bırakmıyor. Cihazın üzerindeki ekrana bakarak uygulama esnasında ürünü kaç derece sıcaklıkta kullandığınızı görebilir, düşük sıcaklık ayarlarıyla günlük kullanıma uygun düz saçlar yaratabilirsiniz. PTC ısı teknolojisiyle geliştirilen ürün, hızla ısınarak düzleştirme işlemi için zaman harcamanızı engelliyor. Saçların dolanmasına karşı tasarlanan 3D yüzey dişli tasarımıyla baş etmesi zor saçların üstesinden geliyor. 60 dk sonrasında otomatik kapanma fonksiyonuyla kullanıcı güvenliğini de maksimuma çıkarıyor. Her saç tipinin kullanabileceği ürünü en etkili düzleştirme için mutlaka denemelisiniz.

Ürünü İncele

13. Hızlı ve pratik: Arzum AR5068 Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça


İşe, okula veya özel davetlere geç kalmamak için artık tek ihtiyacınız olan şey Arzum AR5068 Superstar Touch Saç Düzleştirici Fırça. Geniş taraklı dişleri sayesinde saçlarınızı kavrayan ve tararken düzleştiren ürün, tüm saç tipleri için kullanılabiliyor. 160-220 derece arasında sıcaklık ayarına sahip cihaz, seramik turmalin kaplı plakalarıyla elektriklenen saçlarınızdan sizi kurtarıyor. Cihazı açık unuttuğunuz anlar için tasarlanan otomatik kapanma fonksiyonu sayesinde ürün 30 dakika sonrasında kendini kapatıyor. Hızlıca ısınması ve ısı koruma sistemiyle pratik kullanım sağlayan düzleştirici tarak, kesinlikle denemeye değer!

Ürünü İncele

Saç düzleştirici tarak nasıl temizlenir?


Düzleştirici tarakları kullandınız, sıra temizlemeye geldi ve cihazınızı nasıl temizlemeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. O hâlde "Saç düzleştirici tarak nasıl temizlenir?" konusuna da unutmadan kısaca değinelim. Saç düzleştirici tarağı temizleme aşamasında en çok yanlış yapılan noktalardan biri, cihazı rastgele temizlemek olarak karşımıza çıkıyor. Oysa bu durum, cihazın performansını zamanla düşürüyor ve üründen eskisi gibi verim almanızı önlüyor. Bu yüzden cihazın bakımını etkili şekilde yapmayı ihmal etmemelisiniz. İlk olarak cihaz kapalıyken ürünü saç tellerinden arındırmalı, ardından yağ ve kir daha kolay çözüneceği için sıcakken hafif nemli bir bezle temizlemelisiniz. İşte, ürünü kullandıktan sonra temizlemek bu kadar kolay!

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: