Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Cami İnşaatı Destek Bekliyor

Gaziantep'in Araban ilçesinde, ilçenin merkezi camisi olarak yapımına başlanan Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz.'nin adının...

Gaziantep'in Araban ilçesinde, ilçenin merkezi camisi olarak yapımına başlanan Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz.'nin adının verildiği cami inşaatının tamamlanması için hayırseverlerden maddi destek bekleniyor.

Sa'd Bin Ebi Vakkas Hz. Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Küreyş Bulut, yaptığı açıklamada, çürük raporu bulunan Yeşilova Camisini yıkıp yerine ilçeye modern bir merkezi cami yaptırmak için hayırseverlerin maddi destekleriyle iki katlı çift minareli caminin yapımına başlandığını belirterek, "İlçenin merkez camisi olarak inşaatı devam eden camimizin alt birinci katına işyerleri, Kur-an kursu, imam ve müezzin için iki lojman, gasilhane ile şadırvan yapılacak. Yurt içi ve yurt dışındaki hayırsever vatandaşlarımızın maddi yardımlarına ihtiyacımız var. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın bizimle irtibata geçmelerini bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz