Sadak, İhd'yi Ziyaret Etti

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretleri kapsamında İnsan Hakları Derneği (İHD)...

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretleri kapsamında İnsan Hakları Derneği (İHD) Siirt Şubesi'ni ziyaret etti.

İHD Şube Başkanı Vetha Aydın ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve beraberindekiler bir süre sohbet etti. Sadak, Siirt Belediyesi olarak, belediye bünyesinde yapılan hizmetleri ve 2013 yılında hayata geçirilecek projeler ilgili olarak görüş ve önerilerini almak üzere kentte bulunan STK’lar ziyaret kapsamında İHD Siirt Şubesini ziyaret ettiklerini söyledi. Siirt kent merkezinin çağdaş ve modern bir kent olabilmesi hayata geçirdikleri projeler ile kenttin çehresini değiştirmeye başladıklarını ifade eden Sadak, 2013 yılı içerisinde, alt yapı, çevre düzenlemesi, yol, yeni parkların yapımı ve kültürel alanda bir çok projeyi hayat geçireceklerini bu anlamda bu güne kadar başta Siirt halkı olmak üzere, kentte bulunan STK’ların görüş ve önerileri kendilerine büyük destek ve katkı sunduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

İHD Siirt Şube Başkanı Vetha Aydın da, İHD Siirt Şubesi olarak, yerel yönetimlerin geliştirilmesi, Siirt halkının faydalanabilmesi amacıyla çalışmalar yürüttüklerini, halk yönelik olamayan hizmetleri hiçbir kurum ayrımı yapmaksızın eleştireceklerini, ancak katkı sunabilecekleri çalışmaları da göz ardı etmeyeceklerini ifade etti. Aydın, İHD Siirt şubesi olarak Siirt Belediyesi'nin kaldırım işgalleri ile ilgili bire bir ve gönüllü olarak çalışabileceklerini ve en kısa sürede sorunun çözümü için belediye her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: