Sadaka Kutularını Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasında

Tolga YANIK/KONYA, Olay, iki gün önce saat 15.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi'nde bulunan bir çiğköftecide meydana geldi. İşyerine

Tolga YANIK/KONYA, Olay, iki gün önce saat 15.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi'nde bulunan bir çiğköftecide meydana geldi. İşyerine gelen 30 yaşlarındaki şüpheli, bir kilo çiğköfte ve bir kilo tatlı siparişi verdi. İşyeri sahibi Erkan Çalışkan tarafından siparişleri hazırlanan şüpheli kartını evde unuttuğunu, bir yakını arayıp kartını getirteceğini söyledi. Bu sırada Çalışkan'ın dışarı çıkmasını fırsat bilen şüpheli sadaka kutularından birini alarak ceketinin içine koydu. Telefonla konuşuyormuş gibi yapıp oyalanan şüpheli, işyeri sahibinin tekrar dışarı çıkmasının ardından diğer sadaka kutusunu da aynı yöntemle alıp, ceketine içine koyarak önünü kapattı.
Kutuların belli olmaması için ceketini düzelten şüpheli, dışarıdaki Erkan Çalışkan'ın yanına giderek kartını almaya gideceğini söyleyerek hızla uzaklaştı. Bu anlar işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Sadaka kutularının çalındığının fark eden Erkan Çalışkan, "Biz siparişlerini hazırladık. Kredi kartını evde unuttuğunu söyledi. Dışarı çıkmamı fırsat bilerek sadaka kutularını ceketinin içine koymuş. Sonra bize kartını almaya gedeceğini söyleyip gitti" dedi.
Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: