Sadaka Kutusundan Para Çaldığı Iddiası-İzmir'de, Aynı Binadaki Iki Işyerinden Dizüstü Bilgisayarile Yardım Için Bulundurulan "sadaka Kutusundan" 150 Liranakit Para Çaldığı Iddiasıyla Bir Kişi Gözaltına Alındı

İZMİR (A.A) - Bornova ilçesinde, aynı binada bulunan iki farklı işyerinden dizüstü bilgisayar ile yardım amacıyla bulundurulan "sadaka kutusunda"

İZMİR (A.A) - Bornova ilçesinde, aynı binada bulunan iki farklı işyerinden dizüstü bilgisayar ile yardım amacıyla bulundurulan "sadaka kutusunda" biriken 150 lira nakit parayı çaldığı iddia edilen bir kişi yakalandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık ve Güven Timleri büro amirliklerine bağlı ekipler, Çankaya semti Bitpazarı'nda durumundan şüphelendikleri C.B'yi (27) durdurdu. Şüphelinin üzerindeki dizüstü bilgisayarın, iki gün önce Bornova'daki bir tekstil firmasına ait işyerinden çalındığını belirleyen polis, şüphelinin bu işyeriyle aynı binada bulunan bir başka işletmede bulunan "sadaka kutusu"ndan da 150 lira nakit para çaldığını tespit etti.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan C.B, emniyette ifadesinin alınmasın ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: