Sadece Küçük Erkek Kardeşiyle İyi Bir İlişkisi Olan Ablaların Anlayacağı 10 Şey

1. Birisi sizi hak etmeyecek birisi ise bunu bilir.
Kötü bir ayrılık yaşadığınızda, küçük erkek kardeşiniz size o kişinin zaten salağın teki olduğunu ve bu yüzden de zaten size göre olmadığını söyler. Biraz zaman geçince ve gözyaşlarınız dindiğinde, daha net görebildiğiniz zaman, erkek kardeşiniz aslında ne kadar doğru söylediğini anlarsınız.

2. Sizi tüm hatalarınızı bilmesine rağmen karşılıksız sever.
Anneniz ve babanız başınızdan geçen şeylerin yarısını bile bilmezken küçük erkek kardeşiniz siz evden gizlice çıkarken etrafı kolaçan eder.

Reklam
Reklam

3. Sizi her zaman korur.
Küçük erkek kardeşiniz varken özel koruma da neymiş. Küçük kardeşiniz zor bir durumda olduğunuzu görür görmez olay yerinde biter ve sizi korumaya alır.

4. Sizi ebeveynlerinize karşı iyi gösterir.
Eğer tipik bir abla ve erkek kardeşseniz, çok olası ki erkek kardeşiniz yaramazlıklarıyla sizi iyi gösteriyordur. Erkek kardeşiniz evi dağıtır, dersten kalır vb. ve sizin ailenin akıllı uslu kızı olarak değeriniz artar.

5. Sizi anlayan tek kişidir.
Bir arkadaşınızla özelinizi paylaşmaya çalıştığınız ama kendinizi ifade edemediğiniz oldu mu? İşte erkek kardeşinizle bu sorunu yaşamazsınız. Birbirinizin ne demek istediğini gözlerinden okursunuz.

6. Sizi güldürür.
İkinizin aynı dili konuşmanızın yanı sıra mizah anlayışınız da aynıdır. Aynı şakalarla büyüdünüz, aynı komik dizileri izlediniz. Size komik gelen ama başkalarının gülmeyeceğini bildiğiniz şeyleri rahatça erkek kardeşinizle paylaşabilirsiniz, çünkü muhtemelen ona da komik gelecektir.

Reklam
Reklam

7. Sırlarınızı saklar.
Erkek kardeşinizle sırlarınızı paylaşırrsınız ve belki bu sırlarınızla ilgili sizi eleştirse bile sırrınızı asla açığa çıkarmaz.

8. Nasihatlarınıza önem verir.
Küçük erkek kardeşiniz sizi örnek alır. Tüm o sarhoşluklarınızı ve manyaklıklarınızı bilse bile yine de siz onun idolüsünüzdür. Kıyafet seçimi hakkında fikrinizi sorar, hoşlandığı kız hakkında size danışır ve hatta büyüdüğünde işe girerken bile fikrinizi alır.

9. En büyük destekçinizdir.
Anne ve babanız sizle gurur duyuyor olabilir ama küçük erkek kardeşiniz size hayrandır. Sizin tüm başarılarınıza en çok sevinen o olur ve arkadaşlarına da sizin başarılarınızdan gururla bahseder.

10. Sizin için fedakarlık yapar.
Erkek kardeşiniz eve gelirken, sırf siz arayıp waffle istediniz diye yolunu uzatıp favori waffle dükkanınıza gider waffle alır ve gelir. Sizi yani ablasını çok seviyordur. Şimdi isterseniz siz de telefonunuzu alıp ona bu kadar iyi bir erkek kardeş olduğu için teşekkür mesajı atın.

Reklam
Reklam