SADEF, Okuma Projesi Için Belediye Başkanı Burma'dan Destek Istedi

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Başkanı Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı Metin...

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Başkanı Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yu ziyaret ederek, '55 Genç SADEF ile Okuyor' kampanyasına katılmaya davet etti.

Köksal Akman ve yönetim kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı Metin Burma’yı ziyaret ederek, ay sonunda öğrenciler yararına yapacakları etkinlik hakkında bilgiler verdi. '55 Genç SADEF ile Okuyor' kampanyası düzenlediklerini ve buna destek sağlamak için çeşitli ziyaretler yaptıklarını kaydeden Akman, "Öğrencilere burs sağlamak için ikincisini düzenlediğimiz etkinliğimize katılmanızı istiyoruz. Bugüne kadar eğitime verdiğiniz desteği biliyor ve sizi de aramızda görmek istiyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise "Eğitim adına, öğrenciler yararına yapılan her işin yanında ve destekçisi olmaya gayret ediyorum. Bunu da severek ve isteyerek yapıyorum. Programınıza katılmaya çalışacağım." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: